تلفن تماس : 7-88055506-021
  • لوله های سبز تولید آلگومدلوله های سبز تولید آلگومدلوله های سبز تولید آلگومد
    ۰۹
    بهمن

    ترجمه کتاب کلرلا (آلگومد)؛ غذای سبز

    اخيراً كتابهاي بسيار مهمي در زمينه تغذيه و سلامتي منتشر گرديده است كه برخي از آنها موضوعات جالبي را دنبال مي كنند. يكي از آن موضوعات، چرخه جلبك هاي ميكروسكوپي كلرلا مي باشد. اين موضوع به كانون توجهات و مباحث جالب در غرب تبديل شده است. با بالا رفتن آگاهي و اطلاعات مردم در مورد تكنولوژي هاي پيشرفته توليد مواد غذائي، كه طي 35 سال گذشته در ژاپن رشد و توسعه يافته است، موضوع جلبك ميكروسكوپي كلرلا، شكل تازه اي به خود گرفته است. طي چهار دهه گذشته ميليون ها نفر از مردم ژاپن از كلرلا استقبال كرده اند و اخيرا" فوايد آن مورد توجه مردم آمريكا، اروپا و ساير كشورها كه به سلامتي و تغذيه خود بسيار اهميت مي دهند نيز قرار گرفته است. يكي از مهمترين عواملي كه موجب مطرح شدن كلرلا به عنوان يك ماده غذائي مهم شده است، ميزان بسيار فراوان كلروفيل، پروتئين، املاح و ويتامين هاي موجود در آن مي باشد. كلروفيل ماده اي است كه براي ارتقاء سطح سلامتي و سم زدائي از بدن انسان و حيوانات بسيار ضروري است. حتي مي توان گفت كه كلروفيل،
    ادامه مطلب
  • ۰۹
    بهمن

    آنچه که حقیقتاً در کنترل و کاهش وزن اضافی موثر است…

    اجازه می خواهیم تا یک بار و به شکلی کاملاً علمی پیرامون مسئله بسیار پر اهمیت برنامه ها و رژیم های لاغری مروری دوباره بنمائیم. اول بایستی مقدار غذای مصرفی خود را کنترل کنیم. زيرا غذا را برای سلامتی مصرف می کنیم نه برای سیر شدن. برنامه کنترل مقدار غذای مصرفی را می توان با بهره گیری از یک مکمل غذائی - رژیمی مناسب (مکمل های طبیعی که حاوی پروتئین، املاح معدنی، ویتامینها، آنتی اکسیدانها و اسیدهای چرب امگا هستند) آغاز نمود. بدن يك فرد چاق گرسنه است زیرا بدرستی تغذیه نگردیده و نوعی از سوء تغذیه در آن وجود دارد. تمامی غذاهای آماده و نیمه آماده، کنسرو شده بعنوان مواد غذائی تهی در تغذیه صحیح شناخته شده اند. این مواد معمولاً خالی از عناصر مورد نیاز در یک تغذیه صحیح محسوب می گردند، در بسیاری از اینگونه مواد خبری از املاح معدنی، ویتامینها، آنزیم ها و ... نیست و به همین دلیل یک ماده غذائی تهی به شمار می آیند و در عوض مواد نگهدارنده، رنگهای شیمیائی، برخی مواد شیمیائی غیر ضروری و مضر در آنها یافت می شود که خود عامل
    ادامه مطلب
  • ۰۹
    بهمن

    و این است سرانجام عدم نوشیدن آب کافی…

    علیرغم این واقعیت که انسان زنده به آب است، اما دلائل علمی بسیار بسیار فراوانی وجود دارند که چرا بایستی هرروز آب نوشید. علائم خطر اولیه به شکلی ساده شروع می شود که خود را به شکل تشنگی و خشکی دهان نشان می دهد اما اثرات طولانی مدت ننوشیدن آب نه تنها به بدترین شکل روی وزن شما تاثیر می گذارد بلکه انسان را وارد مراحل بسیار خطرناکتری می نماید و این است سرانجام بی آبی یا کم آبی بدن. اثرات ملایم اگرچه اثرات کم آبی در مراحل اولیه را همه می شناسند اما نکات زیر را به دقت به خاطر بسپارید، اصلا هم شوخی بردار نیست •    ضعف، خستگی، خواب آلودگی •    سردرد •    یبوست •    سرگیجه •    تغییر حال و احوال، تحریک پذیری، اضطراب •    چشمان گود رفته و بی فروغ •    خشکی پوست •    گرفتگی عضلات •    درد مفاصل اثرات شدید اگر روند کم آبی در طولانی مدت ادامه پیدا کند، اثرات آن مخرب تر و حتی تا بستری شدن در بیمارستان نیز می تواند پیش رود. •    افت فشارخون همراه با تپش قلب •    تب •    هذیان، بیهوشی •    اسهال شدید و یا استفراغ •    ناتوانی در قورت دادن مایعات اثرات نهفته همواره عدم نوشیدن آب
    ادامه مطلب
  • ۰۹
    بهمن

    کلسترول و تری‌گلیسرید چیست و چه نقشی در سلامت شما ایفا می کند؟

    کلسترول یک ماده شبیه چربی در خون شما می‌باشد. بدن شما خودش کلسترول مورد نیازش را می‌سازد. سه نوع کلسترول در خون وجود دارد: کلسترول خوب (HDL)، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسرید. زمانی که شما غذاهایی با چربی یا کلسترول بالا مصرف می‌کنید، کلسترول خون شما خیلی افزایش یافته و در داخل عروق خونی قلب شما تجمع می‌یابد. در نتیجه، جریان خون در داخل قلب مختل شده و احتمال بروز حمله قلبی افزایش می‌یابد. در واقع، نسبت کلسترول خوب به بد بایستی در بدن حفظ شود. تری‌گلیسرید نوع دیگری از چربی موجود در خون می‌باشد که افزایش آن نیز احتمال بروز بیماری‌های قلبی و ... را افزایش می‌دهد. عدم تحرک کافی و رژیم غذایی نامناسب با محتوای کربوهیدرات بسیار بالا از دلایل اصلی افزایش سطح تری‌گلیسریدها در بدن می‌باشد که با افزایش وزن، چاقی و مقاومت به انسولین نیز ارتباط بسیار تنگاتنگی دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف زیاد کربوهیدرات‌ها باعث تولید بیش از حد انسولین در بدن و افزایش سطح تری‌گلیسرید در زنان می‌شود. مصرف الکل نیز منجر به افزایش تری‌گلسیرید خون می‌گردد. خطرات افزایش کلسترول و تری‌گلیسرید خون تحقیقات نشان داده است
    ادامه مطلب
  • ۰۹
    بهمن

    آلگومد چه کمکی به قلب شما می‌کند ؟

    به گفته پزشکان و متخصصان، چاقی، بروز التهابات مزمن در بدن (بخصوص، پیرامون قلب و عروق)، افزایش میزان تری‌گلیسیرید و کلسترول بد (LDL) خون، تغذیه نامناسب و شیوه غلط زندگی از دلایل مهم در بروز بیماریهای قلبی- عروقی می‌باشد. به همین دلیل، دانشمندان همواره بر تغذیه مناسب و استفاده از مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی تأکید دارند. زیرا، آنتی‌اکسیدان‌ها مهمترین ترکیباتی هستند که می‌توانند از بروز بیماری‌های التهابی مزمن، بیماریهای قلبی-عروقی و ... جلوگیری کنند. آلگومد یک محصول گیاهی (مانند سبزیجات خوراکی) است که در کشور آلمان در بزرگترین سیستم بسته جهان کشت و تولید می‌شوند. در آلگومد مقدار فراوانی آنتی‌اکسیدان طبیعی (از قبیل، کلروفیل، لوتئین، بتاکاروتن و کارتنوئیدها، فلاونوئیدها، آستاگزانتین، لوتئین، ...)، فیبر، اسیدهای چرب اُمگا 3 و اُمگا 6، اسیدهای چرب غیراشباع و تک‌زنجیره‌ای، ویتامین E، ویتامین C، اسید فولیک و ویتامین‌های B کمپلکس، آهن، منیزیم، کلسیم، زینک، پتاسیم، سلنیوم، ژرمانیوم و ... وجود دارد. تحقیقات پزشکان و متخصصان در دانشگاه‌های معتبر دنیا نشان داده است که آلگومد با داشتن ترکیبات مذکور، از جنبه های مختلفی در حفظ سلامت بدن (بویژه قلب)، جلوگیری از بیماری‌های قلبی- عروقی، چاقی، دیابت،
    ادامه مطلب
  • ۰۷
    بهمن

    واقعیتها در خصوص ویتامین D

    آیا خارق العاده نیست اگر یک ویتامین بتواند استخوانهای محکمتر بسازد و یا شما را در مقابل دیابت محافظت نماید؟ شاید بیشتر از بیماری هایی مانند ام اس، سرطان، بیماری های قلبی - عروقی و افسردگی پیشگیری کند و در مبارزه با آنها شما را تنها نگذارد؟ و یا حتی در کاهش وزن شما تاثیر فراوانی داشته باشد؟ دانشمندان امروزه امیدهای فراوانی به ویتامین D دارند، بخشی از این ویتامین با قرار گرفتن پوست بدن در مقابل آفتاب تامین میگردد. این ویتامین در تعدا کمی مواد غذائی نیز وجود دارد. برخی از مکمل ها هم آنرا تامین میکنند. به خواندن ادامه دهید و واقعیت های بیشتری راجع به این ویتامین را مطالعه کنید. 1. ویتامین D سلامتی استخوان را تقویت می کند. وجود ویتامین D در استحکام بافت استخوانی ضروری است. از کودکی تا سالخوردگی این ویتامین نقشی حیاتی ایفا می کند. در حضور این ویتامین است که بدن می تواند کلسیم را جذب نماید. از پوکی و سستی و نرمی استخوان جلوگیری می نماید. از سال های 1930 به بعد اضافه کردن ویتامین D به شیر در کشورهای غربی سبب از بین رفتن
    ادامه مطلب
  • ۰۷
    بهمن

    بهترین و تنهاترین روش خلاصی از چربی شکمی

    چربی شکم نوعی چربی است که به آن "چربی احشایی" می گوئیم. این نوع چربی بسیار خطرناک است، چون معمولا اطراف اعضای بدن نظیر کبد، پانکراس و کلیه ها را احاطه می کند. این دو مطلب را فراموش نکنید: هیچ ماده ای چه غذائی، چه دارویی و چه ... برای از بین بردن چربی احشایی وجود ندارد. شما نمی توانید چربی احشایی (چربی شکمی) خود را با ورزش، نرمش خاص، درازنشست و یا هر نرمش از بین ببرید. اما می توانید روش تغذیه خود را به روز کنید و عادتهای خود را اصلاح نمائید و به فعالیت ساده تر و موثر روزانه خود بچسبید. به برنامه یک هفته خود نگاهی بیندازید، ببینید از این عادتها کدامیک را می توانید تغییر دهید؟ بهترین کاری که می توانید انجام دهید در حالیکه بعضی ها چربی شکمی زیادی دارند، بنظر میرسد که باید وزن زیادی را از بدن خود کم کنند. همینکه برای خلاصی از این شکم بزرگ برنامه ای را شروع می کنید، بدون تردید این برنامه همه بدن شما را تحت تاثیر قرار میدهد که در این میان چربی شکمی هم یکی از آنهاست، آن چربی احشایی که از
    ادامه مطلب
  • ۰۷
    بهمن

    جنبه های پنهان اثرات پروبیوتیک ها بر سلامت زنان

    امروزه اثرات مفید باکتری های پروبیوتیک بر سلامت انسان ها بیش از پیش مشخص شده است. مصرف این باکتری ها چه از طریق ماست یا کامبوجا و چه از طریق مکمل های پروبیوتیک، اثرات چشمگیری بر سلامتی خواهد گذاشت. حضور این باکتری ها در دستگاه گوارش نه تنها باعث بهبود کارایی هضم و جذب مواد غذایی در روده می گردد، بلکه تحقیقات حاکی از اینست که این میکروب های مفید موجب تقویت سیستم ایمنی نیز می گردند. مصرف پروبیوتیک ها در زنان اثرات چشمگیری بر سلامتی آنان دارد که ممکن است برخی جنبه های آن از دید پنهان مانده باشد. در ادامه به برخی از این جنبه ها اشاره می گردد: • بطور کلی زنان در ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر و یبوست مستعد ترند. مطالعات صورت گرفته نشان داده مصرف مکمل پروبیوتیک موجب بهبود کارایی دستگاه گوارش و کاهش یبوست و عوارض سندروم روده تحریک پذیر گردیده است. • عدم تعادل باکتریهای خوب و بد باعث ایجاد عفونتهای باکتریایی و قارچی واژن می شود. زنان حامله مستعد به عفونتهای واژن می باشند و عفونت باکتریایی می تواند باعث زایمان زودرس شود.
    ادامه مطلب
  • ۰۷
    بهمن

    چند نکته اساسی در مدیریت دیابت

    غذائی را که دوست دارید میل کنید! چون دیابتی هستید، لازم نیست از غذای مورد علاقه خود دست بکشید. اما مهم است بدانید که انتخاب های شما تا چه حدی روی قند خون شما اثر میگذارد. شما باید در مدیریت دیابت کربوهیدراتهای خود را بشمارید. کربوهیدراتها را بشناسید. برچسب مواد غذائی را بدقت مطالعه کنید، این مهارتها در کنترل دیابت به شما کمک می نماید.   بشقاب غذای خود را کنترل کنید. اندازه قطر بشقاب 20 سانتی متر است. غذاهای قسمت نارنجی رنگ قند خون را بالا میبرند. غذاهای قسمت آبی رنگ کمی قند خون را بالا میبرند. غذاهای قسمت سبز رنگ خیلی کم قند خون را بالا میبرند. یک راه ساده برای انتخاب مواد غذائی متعادل میخواهید؟ خب یک بشقاب 20 سانتی متری انتخاب کنید و آنرا با یک خط فرضی به دو قسمت تقسیم نمایید. یک قسمت را با سبزیجات، سالاد مثل اسفناج و کلم بروکلی، هویج یا لوبیا سبز پر کنید. سپس قسمت دیگر را به دو قسمت تقسیم  نمائید. یک قسمت را به مواد غذایی نشاسته دار اختصاص دهید مثل برنج، ماکارونی، سیب زمینی کبابی، نان سبوس دار و غیره اختصاص
    ادامه مطلب
  • ۰۷
    بهمن

    حقایق جالب در مورد سبزیجات

    فلفل دلمه ای یک میوه است تعجب کردید! دانشمندان می گویند میوه بخشی از گیاه است که از گل آن رشد می کند و حتما دانه دارد بنابراین فلفل دلمه ای، کدو حلوایی، خیار و کدو تنبل همگی میوه محسوب می شوند. در این صورت میل شماست که دفعه بعد که سالاد درست می کنید از این میوه ها هم استفاده کنید. موز جزو توت هاست! در خانواده توت ها، مثل شاه توت، توت فرنگی، توت سیاه، تمشک و غیره تعریف این است که توت از یک تک گل حاصل می شود و آن گل یک تخمدان دارد. تخمدان بخش زاینده یک گل است. بنابراین انگور، کیوی و حتی موز جزو همان خانواده توت به حساب می آیند. دفعه بعد که یک موز را پوست می کنید، بیشتر راجع به آن فکر کنید. شاید بهترین راه برای تهیه بروکلی بخار پز کردن آن باشد. اگر می خواهید کلسترول بد خون خود را پایین بیاورید، بروکلی خود را بخار پز کنید. در این صورت کلسترول شما بهتر کاهش می یابد. بروکلی خام مواد ضد سرطانی دارد. اگرچه در بررسی دقیق تر،‌گلچه بروکلی مواد ارزشمندتری نسبت به ساقه آن دارد. اما برگ
    ادامه مطلب