تلفن تماس : 7-88055506-021
  • لوله های سبز تولید آلگومدلوله های سبز تولید آلگومدلوله های سبز تولید آلگومد
    ۰۳
    بهمن

    نکات بسیار مهم در رابطه با مصرف جلبک ها

    شرکت فردای سبز ایرانیان با بیش از 20 سال همکاری با دانشمندان و متخصصان پرورش جلبک کلرلا ولگاریس در آلمان، فعالیت خود را از سال 1384 در این زمینه آغاز نموده است. امروزه با توجه به گذشت این 20 سال محصولاتی با نام‌های مشابه به جامعه معرفی و توصیه شده است. خوب است بدانیم که کلرلا دارای بیش از 100 گونه و زیرگونه است (همانند برنج که دارای گونه های متفاوت با خواص و عطر و طعم متفاوت است) که در شرایط مختلف رشد کرده و ترکیبات مختلفی تولید می‌کنند (شکل). در بین این گونه‌ها که همه با نام کلرلا شناخته می‌شوند، گونه‌هایی ساکن آب‌های شور، مرداب‌ها، دریاچه‌ها و ... حضور دارند که حاوی ترکیبات مختلفی هستند. بطوریکه حتی برخی گونه‌ها شدیدا سمی بوده و مصرف آنها سلامتی انسان را بطور جدی تهدید می‌کند. سالم‌ترین و غنی‌ترین و مغذی‌ترین گونه کلرلا که بیشترین تحقیقات علمی برروی آن صورت گرفته، کلرلا ولگاریس است. کلرلا ولگاریس در شرایط مختلفی کشت و تولید می‌گردد که آگاهی از آنها برای مصرف کنندگان آن جهت تغذیه بسیار با اهمیت است. کلرلا ولگاریسی که در شرایط نامناسب
    ادامه مطلب
  • ۰۳
    بهمن

    اثرات منحصربه فرد آلگومد بر پوست

    آلگومد یکی از مهم‌ترین مواد غذایی طبیعی و پری‌بیوتیک شناخته شده در جهان می‌باشد که در بزرگترین سیستم بسته جهان در کشور آلمان کشت و تولید می‌شود. این محصول حاوی طیف وسیعی از املاح (آهن، منیزیم، سِلنیوم، روی، ژرمانیوم، کلسیم، کروم و ...)، انواع ویتامین‌ها (E، C، B1، B2، B3، B5، B6، B7، B12، فولیک اسید، اینوزیتول و ...)،  نوزده اسید آمینه، بخصوص هشت اسیدآمینه ضروری بدن، آنتی‌اکسیدان‌های مختلف (از قبیل، کارتنوئیدها، آستاگزانتین، لوتئین، اسیدهای چرب اُمگا و سایر اسیدهای غیراشباع و ... می‌باشد. به عنوان مثال، خاصیت آنتی‌اکسیدانی آستاگزانتین موجود در آلگومد بسیار بیش‌تر از آنتی‌اکسیدان‌های رایجی مثل ویتامین E (14 برابر)، ویتامین C (65 برابر)، بتاکاروتن (54 برابر) می‌باشد. اين محصول هم به شكل خوراكي و هم به شكل موضعي قابل استفاده است. پيري پوست چيست؟ پیری از سن 20 سالگی شروع می شود يعني زمانی که تولید پروتئین توسط سلول های پوست کاهش می یابد . پیری پوست به سه صورت قابل تشخیص است: 1-    کاهش در ضخامت، استحکام و خاصیت ارتجاعی پوست که بعلت تغییرات چشمگیر در سلولها و اجزاء اصلی پوستی واقع در فضای بين سلولي رخ مي
    ادامه مطلب
  • ۰۱
    بهمن

    آلگومد و تاثیر آن بر ورزشکاران

    ریز جلبک‌ها اولین موجودات زنده فتوسنتز کننده در کره زمین هستند که در آب‌های شیرین رشد می‌کند. آلگومد یکی از شناخته شده ترین گونه جلبک‌هاست که از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به گیاهان است. آلگومد پودر خالص جلبک کلرلا ولگاریس است که در بزرگترین سیستم کشت بسته جهان (فتوبیوراکتور) در آلمان تولید شده و به واسطه‌ی محتوای بالای پروتئین (آمینواسید)، مواد معدنی، فیبر و اسیدهای چرب غیر اشباع به عنوان ماده‌ای که اکثر ترکیبات ضروری بدن را یکجا تأمین می‌کند شناخته شده است. تحقیقات اخیر برخی از خواص آلگومد از جمله: افزایش جذب اکسیژن، افزایش قدرت استقامت هوازی، نقش حفاظتی از کبد، کاهش فشارخون، تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از گرفتگی عروق، خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال، آنتی دیابتیک، ضد التهابی، آنتی هایپرگلایسمیک و اثرات ضد ویروسی آن را اثبات کرده است. آلگومد به دلیل ارزش تغذیه‌ای بسیار بالا یکی از مکمل‌های بسیار پرطرفدار بین ورزشکاران حرفه‌ای و آماتور است. ارزش تغذیه‌ای این جلبک با چهل ماده مغذی، امگا 3 و شصت و چهار درصد پروتئین بی نظیر است. در واقع، جلبک سرشار از مواد مغذی است و حاوی پروتئین بسیار
    ادامه مطلب
  • ۰۱
    بهمن

    ویتامین D؛ علائم کمبود و منابع آن

    ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که برای سلامت استخوان، پوست، عملکرد سیستم ایمنی بدن و سیستم عصبی ضروری است. میزان توصیه‌شده روزانه ویتامین D تا یکسالگی ۴۰۰ واحد، از یک تا ۷۰ سالگی ۶۰۰ واحد و در بالای ۷۰ سالگی ۸۰۰ واحد است. برخلاف تصور عمومی، حتی با یک رژیم غذایی سالم نیز ممکن است مقدار کافی ویتامین D تأمین نگردد، چراکه جذب ویتامین D به طور کلی بسیار پایین است و تعداد بسیار کمی از مواد غذایی حاوی مقدار قابل توجهی از این ویتامین هستند. قسمت اعظم ویتامین D مورد نیاز بدن توسط پوست بر اثر تماس مستقیم با نور خورشید ساخته می‌شود. با این حال، اغلب به دلیل آب و هوای ابری و آپارتمان نشینی، میزان نور دریافتی کمتر از حدی است که بتواند ویتامین D مورد نیاز بدن را سنتز کند. همچنین افراد مسن و افراد با پوست تیره ویتامین D کمتری در پوست تولید می‌کنند. لازم به ذکر است برای ساخت ویتامین D توسط پوست باید نور خورشید مستقیماً به پوست بتابد بنابراین ابر، شیشه و ساختمان‌های بلندی كه سایه ایجاد می‌كنند مانعی
    ادامه مطلب
  • ۰۱
    بهمن

    آلگومد چگونه موجب کاهش وزن می شود؟

    اگر شما یا یکی از اطرافیانتان دچار اضافه وزن هستید ولی علاقه‌ای به گرفتن رژیم غذایی و تحمل گرسنگی ندارید، یکی از کوچکترین موجودات روی کره زمین می‌تواند به شما کمک کند. این موجود آلگومد نام دارد و دانشمندان از آن به عنوان ابزاری بسیار قدرتمند جهت کاهش و کنترل وزن یاد می‌کنند. آلگومد محصولی کاملاً طبیعی و حاوی نوعی جلبک تک سلولی است که در آب شیرین زندگی می‌کند و به دلیل دارا بودن خواص تغذیه‌ای و درمانی فوق العاده، از آن به عنوان " ابر غذا " یاد می‌شود. آلگومد حاوی مقادیر بالایی از ویتامین‌های B، E، C، K، کارتنوئیدها (آنتی اکسیدان های بسیار قدرتمند و پیش سازهای ویتامی A)، تمامی آمینو اسیدهای ضروری (که بدن قادر به سنتز آنها نیست)، اسیدهای چرب امگا 3 و 6، مقادیر بسیار بالایی پروتئین (بیش از سه برابر پروتئین موجود در گوشت و ماهی) و حاوی بالاترین مقدار کلرفیل در طبیعت (بیش از 10 برابر گیاهان) است. همچنین آلگومد برخلاف گیاهان، حاوی مقدار بسیار زیادی ویتامین B12 است که کمبود آن در افراد دارای رژیم گیاه خواری دیده می‌شود و موجب
    ادامه مطلب
  • ۰۱
    بهمن

    کم خونی؛ علائم، پیشگیری و درمان

    کم خونی یا آنمی اختلال خونی شایعی است که در آن گلبول‌های قرمز و یا هموگلوبین کافی در خون برای رساندن اکسیژن به سایر بافت‌های بدن وجود ندارد. از عوامل ایجادکننده کم خونی می‌توان به کمبودهای تغذیه‌ای، خونریزی، ناهنجاری‌های ژنتیکی، بیماری‌های مزمن یا مسمومیت‌های دارویی اشاره کرد. از مهم‌ترین مواد غذایی جهت خون سازی، كه كمبود آن در بدن موجب بروز كم خونی می‌شود می‌توان به آهن، ویتامین B12 و اسید فولیك (ویتامین B9) اشاره كرد كه از بین آنها كم خونی ناشی از فقر آهن یكی از شایع‌ترین نوع كم خونی است. میزان نیاز به آهن براساس سن، جنس و وضعیت فیزیولوژیكی افراد متفاوت است. مقدا توصیه شده روزانه برای آهن در نوزادان 15 میلی گرم؛ کودکان کمتر از 4 سال، 10 میلی گرم و در افراد بیشتر از 4 سال 18 میلی گرم است. زنان باردار به علت افزایش حجم خون، رشد جنین و جفت، و سایر بافت‌ها به آهن بیشتری نیاز دارند، به همین دلیل بیش از سایرین در معرض خطر كم خونی قرار دارند. در دوره شیردهی و بارداری نیاز روزانه به آهن تا 27 میلی گرم
    ادامه مطلب
  • ۱۳
    دی

    مصرف آلگومد در دوران شیردهی موجب افزایش سه برابری بتاکاروتن شیر مادر میگردد

    کاروتنوئیدهای شیر مادر به عنوان پیش ساز ویتامین A برای نوزادان، موجب محافظت در برابر استرس اکسیداتیو شده و در سلامتی شیرخواران تاثیر بسزایی دارد. تحقیقات اخیر نشان داده که مصرف روزانه آلگومد در دوران شیردهی موجب افزایش ترکیبات مفید و مغذی در شیر مادر و نیز تقویت سیستم ایمنی نوزاد می گردد. لینک خبر: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24635025
    ادامه مطلب
  • ۱۲
    دی

    لامپی كه از جلبك ها انرژی می گيرد!

    یک طراح مجارستانی طرح مفهومی لامپ AlgaeBulb را ارائه کرده است که از انرژی سبز و رایگان حاصل از جلبک‌ها برای روشنایی محیط استفاده می‌کند. جلبک پتانسیل بالایی برای استفاده بعنوان یک منبع انرژی سبز برخوردار است، اما در حال حاضر استفاده از این منبع نیازمند بکار بردن حجم زیادی جلبک است. طرح لامپ جلبکی که توسط یک طراح مجارستانی ارائه شده است، سیستم نسبتا بزرگ کشت جلبکی را در مقیاس بسیار کوچک و در قالب یک لامپ عرضه کرده است که برای روشنایی دادن به محیط، به منبع انرژی برق خارجی نیاز ندارد.  
    ادامه مطلب
  • ۱۲
    دی

    ارتباط کمبود ویتامین D و بروز علائم بیماری ام اس

    طبق یک تحقیق جدید، نوزادان متولد شده با میزان ویتامین D پایین از احتمال بیشتر ابتلا به بیماری ام اس در سنین بالاتر مواجه هستند. دکتر نت مانک نیلسون، سرپرست تیم تحقیق از موسسه استاتنز سرم دانمارک، در این‌باره می‌گوید: اسناد و شواهد نشان می‌دهد کمبود ویتامین D در ابتلا به ام اس نقش دارد. در این مطالعه محققان نمونه خون خشک شده و ذخیره شده در بیوبانک دانمارک را مورد بررسی قرار دادند. محققان تمامی کودکان دانمارکی متولدشده از ماه می سال ۱۹۸۱ را که تا سال ۲۰۱۲ مبتلا به ام اس شده بودند شناسایی کردند. محققان با تقسیم‌بندی نمونه‌های خون بر اساس غلظت ویتامین D دریافتند افراد مبتلا به کمبود ویتامین D دو برابر بیشتر از افراد دارای میزان بالای این ویتامین، در معرض احتمال ابتلا به ام اس قرار داشتند.
    ادامه مطلب
  • ۱۲
    دی

    مصرف الکل موجب تغییر میکروبیوم روده می شود

    دستگاه گوارش انسان زیستگاه تعداد بسیار زیادی از گونه های مختلف باکتری هاست که میکروبیوم نامیده می شود. حضور این باکتری ها در دستگاه گوارش اثرات مفیدی بر سلامت افراد دارد. مصرف مواد غذایی پری بیوتیک میتواند موجب افزایش سرعت رشد و تکثیر این باکتری ها گردد. تحقیقات اخیر نشان می دهد که مصرف الکل می تواند تغییراتی در تعداد و تنوع گونه های این باکتری های مفید در روده انسان ایجاد کند. علاوه بر تغییر در فلور روده سوء مصرف الکل می تواند به نفوذپذیری روده که به سندروم روده نشت کننده (leaky gut syndrome) نیز معروف است، منجر شود. منبع: http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/how-alcohol-affects-the-gut-microbiome/
    ادامه مطلب