
-
05دسامبر
-
10مه
سندرم روده تحریک پذیر
سندرم روده تحریک پذیر یا IBS تقریبا شایع ترین اختلال عملکرد دستگاه گوارش می باشد. بر اساس آمارهای مختلف بین ۱۰ تا ۲۵ درصد افراد جامعه دچار IBS هستند که نسبت زنان مبتلا به مردان دو برابر می باشد. علت تفاوت های آماری این است که بسیاری از افراد مبتلا به پزشک مراجعه نمی کنند و لذا آمار مبتلایان ثبت شده کاهش می یابد. گزارش می شود که تنها ۳۰% مبتلایان به IBS (بیشتر با شکایت اسهال) به پزشک مراجعه می کنند. این اختلال هر ساله به طور مستقیم حداقل ۶/۱ میلیارد دلار برای سیستم بهداشتی ایالات متحده هزینه ایجاد می کند. به مناسبت فرا رسیدن ماه آوریل که ماه اطلاع رسانی در مورد IBS می باشد، به توضیح در مورد این اختلال می پردازیم. تعریف سندرم روده تحریک پذیر (IBS): به مجموعه ای از اختلالات و مشکلات گوارشی گفته می شود که باعث ناراحتی فرد مبتلا می گردند بدون این که در معاینات، آزمایشات و حتی آندوسکوپی دستگاه گوارش فرد مشکلی وجود داشته باشد. علائم IBS: علائم شامل درد و ناراحتی شکمی، نفخ و تولید بیش از حد گاز در دستگاه -
28آوریل
باید ها و نبایدهای تغذیه ای در کم کاری تیروئید
گواتروژنها یا ایزوسیاناتها، ترکیبات شیمیایی گیاهی هستند که تولید یا فعالیت هورمونهای تیروئید را کاهش میدهند یا به عبارتی عملکرد تیروئید را کند می کنند. این ترکیبات به دلیل ویژگیهای ساختاری خود از توانایی غده تیروئید برای جذب “ید” می کاهند. این ترکیبات در اغلب مواد غذایی مصرفی ما وجود دارند که بسیاری از آنها غذاهای سالمی نیز محسوب میشوند، اما برای بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید مناسب نیستند مگر اینکه با روش های خاص طبخ یا فرآوری، این ترکیبات را از آنها خارج نماییم. بنابراین برخی از افراد به طور ناخواسته و بدون آگاهی با مصرف این مواد غذایی به بیماری کم کاری تیروئید مبتلا خواهند شد. مهمترین گروههای حاوی این ترکیبات در رژیم غذایی روزمره عبارتند از: - سویا و خانواده محصولات مشتق از آن: آجیل سویا، شیر سویا، پروتئین سویا و غذاهای تهیه شده از سویا نظیر همبرگر، روغن سویا، لستین سویا، غذاهای سنتی تهیه شده از سویا (تمپه و توفو) دارای قوی ترین اثرات ضد تیروئیدی می باشند. لستین ترکیبی است که در بسیاری از غذاهای فرآوری شده وجود دارد، ولی خوشبختانه وجود آن معمولاً بر -
26آوریل
چند اشتباه در پیشگیری از ویروس کرونا
با افزایش آمار شیوع ویروس کرونا و مبتلایان به ویروس COVID-19، باورهای نادرستی در مورد روشهای پیشگیری از ویروس کرونا و درمان این بیماری به ویژه در فضای مجازی دست به دست شده است. در ادامه مطلب به چندین باور اشتباه در مورد ویروس کرونا اشاره شده است. لطفا برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا با دقت مطالعه نمایید. مصرف آنتی بیوتیک ها در پیشگیری از ویروس کرونا آنتیبیوتیکها به منظور دفاع و مبارزه با بیماریهای عفونی با عامل باکتری طراحی و ساخته شدهاند. بنابراین بر روی ویروسها از جمله ویروس کرونا یا COVID-19 تاثیری ندارند. علاوه بر آن مصرف خود سرانه آنتیبیوتیک میتواند مضراتی برای سلامتی فرد داشته باشد. اشعه فرابنفش برای کشتن ویروس کرونا گفته میشود در معرض اشعه فرابنفش قرار گرفتن باعث کشته شدن ویروس میشود. این امر نه تنها باعث کشته شدن ویروس نمیشود، بلکه موجب ابتلا به بیماریهای پوستی میشود. در نتیجه اشعه فرابنفش اثری در از بین بردن ویروس کرونا ندارد. روغن کنجد برای عدم ورود ویروس کرونا در برخی از نقاط جهان، از روغن کنجد و یا ماسک روغن کنجد برای مقابله از ورود ویروس کرونا یا COVID-19 -
21ژانویه
آلگومد چگونه موجب کاهش وزن می شود؟
اگر شما یا یکی از اطرافیانتان دچار اضافه وزن هستید ولی علاقهای به گرفتن رژیم غذایی و تحمل گرسنگی ندارید، یکی از کوچکترین موجودات روی کره زمین میتواند به شما کمک کند. این موجود آلگومد نام دارد و دانشمندان از آن به عنوان ابزاری بسیار قدرتمند جهت کاهش و کنترل وزن یاد میکنند. آلگومد محصولی کاملاً طبیعی و حاوی نوعی جلبک تک سلولی است که در آب شیرین زندگی میکند و به دلیل دارا بودن خواص تغذیهای و درمانی فوق العاده، از آن به عنوان " ابر غذا " یاد میشود. آلگومد حاوی مقادیر بالایی از ویتامینهای B، E، C، K، کارتنوئیدها (آنتی اکسیدان های بسیار قدرتمند و پیش سازهای ویتامی A)، تمامی آمینو اسیدهای ضروری (که بدن قادر به سنتز آنها نیست)، اسیدهای چرب امگا 3 و 6، مقادیر بسیار بالایی پروتئین (بیش از سه برابر پروتئین موجود در گوشت و ماهی) و حاوی بالاترین مقدار کلرفیل در طبیعت (بیش از 10 برابر گیاهان) است. همچنین آلگومد برخلاف گیاهان، حاوی مقدار بسیار زیادی ویتامین B12 است که کمبود آن در افراد دارای رژیم گیاه خواری دیده میشود و موجب -
31دسامبر
گزیده ای از مطالعات بالینی و مقالات منتشر شده از اثرات سلامتی بخش آلگومد
آلگومد چیست؟
آلگومد یکی از غنیترین و خالصترین مکمل های غذایی طبیعی در جهان است. آلگومد نام تجاری پودر خالص جلبک کلرلا ولگاریس میباشد که در بزرگترین سیستم بسته جهان در کشور آلمان کشت و تولید میگردد و از تکنولوژی منحصر به فرد فتوبایوراکتور بهره میبرد. در این روش برخلاف سایر روشهای تولید از جمله تولید در سیستم باز (استخرهای روباز) و سیستم بسته فاقد نور (فرمانتور) دانشمندان آلمانی جدیدترین فناوری تولید را با فراهم آوردن شرایط بهینه رشد و ممانعت از ورود هر نوع آلودگی به محیط کشت بکار گرفتهاند.
به دلیل دارا بودن خواص تغذیهای و درمانی فوق العاده، از آلگومد به عنوان "سوپرفود" یاد میشود. آلگومد حاوی طیف وسیعی از ویتامینها (E، C، B1، B2، B3، B5، B6، B7، B12، فولیکاسید، اینوزیتول و ...)، املاح (آهن، منیزیم، سِلنیوم، روی، پتاسیم، کلسیم، کروم و ...)، مقادیر بسیار بالایی پروتئین، تمامی اسیدهای آمینه ضروری (که بدن قادر به تولید آنها نیست)، اسیدهای چرب امگا 3 و 6، و آنتی اکسیدان ها می باشد. شایان ذکر است که خاصیت
-
09دسامبر
شش فایده آلگومد که آنرا بهترین دوست شما خواهد کرد
آلگومد یکی از غنیترین ابرغذاهای گیاهی شناخته شده برای تمام افرادی است که تمایل به استفاده از منبعی گیاهی و غنی از پروتئین و ویتامین های مورد نیاز بدن در رژیم غذایی خود دارند. آلگومد به دلیل دارا بودن مواد مغذی بینظیر و فواید سلامتی فراوان، تبدیل به یک مکمل غذایی بسیار ویژه شده است. آشنایی با ریزجلبک آلگومد و مقایسه آن با سایر جلبکها آلگومد یک جلبک آبهای شیرین و بسیار غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن ما می باشد. آلگومد معمولا به شکل قرص یا پودر در آلمان و در یک سیستم کشت کاملا بسته و بسیار پیشرفته بنام فتوبیوراکتور تولید میگردد. مقایسه آلگومد با اسپیرولینا آلگومد معمولا با اسپیرولینا، نوعی جلبک سبز-آبی که در آبهای شور رشد می کند و بومی سواحل آفریقا و مکزیک، مقایسه میگردد. هر دو حاوی مواد سمزدا و پاککننده بدن و همچنین غنی از پروتئینها و ویتامینهای گروه B میباشند. البته تفاوتهای قابل توجهی بین این دو جلبک وجود دارد. اسپیرولینا جلبکی است که به جهت خواص مغذی خود برای سیستم قلبی و عروقی، مغز و سیستم گوارشی شناخته شده است. در مقایسه با آن، آلگومد -
05دسامبر
پنج فایده آلگومد که شما را زیباتر میکند
آلگومد یک جلبک سبز تکسلولی آبزی است که دارای خواص بسیاری برای پوست و بدن است. علت اثرات سلامتی بخش آلگومد برای پوست، وجود مقادیر زیادی از ویتامینها و اسیدهای چرب امگا در این جلبک میباشد. با مصرف این مواد مغذی، سلولهای پوست سمزدایی شده و در نتیجه پوستی سالم و زیبا حاصل میگردد. آلگومد همچنین با سموم موجود در سرتاسر بدن تشکیل پیوند داده و به بدن کمک میکند خود را از این سموم پاکسازی نماید. این جلبک موجب تصفیه فلزات سنگین، مواد شیمیایی و سموم بسیار زیانبار از بدن انسان میگردد. فواید آلگومد برای پوست 1) سمزدایی از جمله مهمترین عملکردهای آلگومد برای پوست، سمزدایی سلولهای آن است. با تصفیه کامل سموم از پوست انسان، این ترکیبات خطرناک هیچ شانسی برای آسیبرسانی به پوست نخواهند داشت. با گذر زمان این عملکرد موجب درخشندگی و زیبایی پوست شما خواهد شد. نوشیدن آب فراوان فوقالعاده است ولی آلگومد اثرات بسیار مفیدتری در سمزدایی از خود نشان میدهد. جلبک آلگومد با نفوذ به عمق دیواره سلولهای پوستی، مواد زیانآوری که موجب پیری زودرس و سایر مشکلات در سلامتی پوست میشوند را پاکسازی مینماید. با -
29ژانویه
مروری کوتاه بر اثرات سلامتی بخش آلگومد
در بسیاری از گردهمایی های متخصصان تغذیه در جهان، آلگومد (نوعی جلبک ساکن آبهای شیرین) به دلیل دارا بودن خواص سلامتی بخش منحصربفرد (مانند کاهش وزن و کمک به درمان کبد چرب) توجهات زیادی را بخود جلب کرده است. این جلبک حاوی املاح، پروتئین، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و سایر ترکیبات مفید و مورد نیاز برای سلامتی شماست. آلگومد یکی از منابع مهم ویتامین B12 است که در غذاهای گیاهی بسیار کمیاب است. ترکیبات مغذی و مفید منحصربفرد آلگومد، آنرا به بهترین گزینه متخصصان تغذیه برای تقویت سیستم ایمنی و قدرت آنتی اکسیدانی بدن تبدیل کرده است. با افزایش روز افزون سموم و آلاینده ها در محیط زیستمان، آلگومد یک راه ساده برای در امان ماندن از آسیب های این ترکیبات به شما پیشنهاد می کند. مطالعات بالینی متعدد نشان داده که افرادی که بطور منظم آلگومد مصرف می کنند دارای غلظت سموم بسیار کمتری در بدن بوده و سیستم ایمنی بسیار قوی تری دارند. یک مطالعه برروی مادران شیرده نشان داد که با مصرف آلگومد، غلظت سم دی اکسین در شیر آنها بسیار کاهش یافته و همچنین میزان -
29ژانویه
رایج ترین اشتباهات در برنامه های کاهش وزن
● خیلی زود- خیلی زیاد سوخت چربی در بدن زمان میبرد، شما نمیتوانید ناگهان همه را ببرید و دور بیندازید. اگر شما سعی کنید چربی زیادی در مدت زمان کوتاه از دست دهید، شکست خواهید خورد و دلسرد خواهید شد و احتمالا رژیم خود را خواهید شکست. یک طرح چربی سوزی حداقل باید ۱۲ هفته به طول بیانجامد، بنابراین از ابتدا این آمادگی ذهنی را داشته باشید. ● مصرف کربوهیدرات در ساعات پایانی روز اگر میخواهید چربی از دست بدهید، در نیمه دوم روز (یعنی بین ساعت ۶ الی ۱۲ شب) نباید از کربوهیدراتها استفاده کنید. اگر ساعت ۸ صبح از خواب بر میخیزید مصرف کربوهیدراتها را از ساعت ۴ بعدازظهر به بعد متوقف کنید. ● عدم اختصاص وقت برای آماده کردن وعدههای غذایی اگر میخواهید رژیم بگیرید، پس همه کارها را درست انجام دهید. برنامه غذایی روز بعد را شب قبل آماده کنید اگر قرار است چیزی را طبخ کنید، پس آنرا آماده کنید. اگر چنین کاری نکنید، شاید در نهایت هرچه در دسترستان باشد را مصرف کنید که معمولا چاق کننده است. ● عدم انجام تمرینات به شکل منظم برای سوزاندن چربی شما نیاز دارید