Notice: تابع wpdb::prepare به طورنادرست فراخوانی شد. پرس‌وجو (query) حاوی تعداد صحیحی از دارنده‌های مکانی (placeholder) (2) برای تعداد آرگومان ارسال‌شده (3) نیست. لطفاً برای اطلاعات بیشتر، اشکال زدایی در وردپرس را مشاهده کنید. (این پیام در نگارش 4.8.3 افزوده شده است.) in /home/algomed/public_html/wp-includes/functions.php on line 5314
اخبار - صفحه 3 از 7 - فردای سبز ایرانیان
تلفن تماس : 7-88055506-021
  • 29
    ژانویه

    چگونه از یبوست مزمن رهایی یابیم؟

    یبوست به عنوان یکی از مشکلات گوارشی شایع در جهان می باشد که به طور معمول به اجابت مزاج دشوار یا نامنظم اطلاق می شود. علل رایج یبوست مزمن شامل مصرف ناکافی فیبر یا مایعات، اختلالات حرکتی کولون، اختلال کارکرد مقعد-رکتوم (که خود ناشی از اختلالات عصبی و معدوی-روده ای می باشد)، مصرف برخی از داروها، بالا رفتن سن و یا ابتلا به برخی بیماریها نظیر کم کاری غده ی تیروئید و افسردگی می باشد. فیبرهای غذایی فیبرهای غذایی طیف گسترده ای از مواد غیر قابل جذب (توسط آنزیم های موجود در دستگاه گوارش انسان) به شمار می آیند که از منابع گیاهی و یا ریز جلبک ها بدست می آیند. فیبر های موجود در مواد غذایی ترکیبات مهمی محسوب می شوند که از جنبه های مختلفی برای سلامتی انسان مفید می باشند. از فیبرهای غذایی برای پیشگیری و درمان بیماریهای گوناگون از جمله یبوست، بیماریهای قلبی عروقی، چاقی، کاهش وزن و تثبیت آن و  دیابت نوع دوم استفاده می شود. سهم فیبرهای غذایی در جیره ی غذایی روزانه ما به طور معمول کمتر از مقدار مورد نیاز می باشد، به طوری که
    ادامه مطلب
  • 29
    ژانویه

    کلرلا ولگاریس؛ مكمل بهينه ساز ساز و كار بدن انسان

    خلاصه ای از کتاب نقش جلبک سبز کلرلا ولگاریس (آلگومد) در حفظ و ارتقاء سلامت نوشته توشیروکانو دکتر و محقق ژاپنی : دنیای ما طی چندین دهه گذشته شکلی پیچیده پیدا کرده است. آلودگی محیط زیست بر روی حیات ، استفاده از طبیعت و حتی تفریحات تاثیر گذاشته است. بیماریهای مزمن و اختلالات عصبی در حال گسترش است و هر روز بر اهمیت مقابله با سمومی که بدن را تحت تاثیر قرار میدهند افزوده میشود. سیستم ایمنی بدن ما با انبوه سمومی دست و پنجه نرم میکند که ساخته دست بشر هستند. اما ما محکوم نیستیم و طبیعت ما را به بهترین شکل با آلگومد محافظت میکند. آلگومد نوعی جلبک سبز رنگ میکروسکوپی ساکن در آبهای شیرین میباشد که بیشترین مطالعات علمی را در جهان به خود اختصاص داده است. آلگومد اندازه ای در حدود یک گلبول قرمز دارد و غشاء سلولی خاصی که دارد میتواند دی اکسین ، سرب ، جیوه و سایر سموم را به خود جذب نماید. آزمایشات نشان داده که آلگومد با سرعت و موفقیت سرب را از بدن حیوانات آزمایشگاهی برداشت میکند. آلگومد همچنین مواد سرطانزا را به
    ادامه مطلب
  • 29
    ژانویه

    لوتئین: آنتی اکسیدان محافظ چشم

    لوتئین: آیا به بدن شما به اندازه ی کافی از این آنتی اکسیدان ضدپیری می رسد؟ لوتئین یک کاروتنوئید زرد رنگ است که البته در مواد غذایی غیر زرد رنگ نیز وجود دارد. اخیرا این ماده ی مفید مورد توجه زیاد قرار گرفته است و باورها بر این است که این آنتی اکسیدان قوی می تواند ضد سرطان و ضد پیری باشد. این ماده در بسیاری از موادغذایی وجود دارد و هیچ بهانه ای برای اینکه آن را در رژیم غذایی روزانه تان وارد نکنید، وجود ندارد. دکتر فردریک خاچیک استاد ارشد دانشگاه مریلند می گوید"ما معمولا برای پشگیری از امراض در مورد بتاکاروتن حرف می زنیم، کاروتنوئیدی که باعث رنگ نارنجی در هویج می شود. اما حالا در مورد لوتئین می گوییم. لوتئین نیز به اندازه بتاکاروتن و شاید بیشتر از آن بر سلامت انسان تاثیر دارد". با اینکه برای این ماده مغذی مقدار مصرف روزانه تعیین نشده است، اما متخصصان 4 تا 6 میلی گرم مصرف روزانه را توصیه می کنند. در واقع تحقیقات ایالتی در آمریکا نشان می دهد که متوسط آمریکائیان روزانه حدود 2 میلی گرم لوتئین مصرف می کنند. وزارت
    ادامه مطلب
  • 29
    ژانویه

    آلگومد باعث تعادل pH بدن می‌گردد

    اعتقاد بر این است که سر آغاز تعدادي از بيماريها برهم خوردن تعادل اسيدي بدن است. هر رژیم غذایی که دارای کمبود میوه‌ها و سبزیجات است بدن به طور طبیعی اسیدی خواهد شد. مصرف نوشابه‌ها و آب میوه‌های فرآوری شده و بویژه عادات غذایی که دارای گوشت زیاد و محصولات لبني فرآوري نشده است، تشکیل اسید را افزایش می‌دهند. تعادل مناسب pH برای سلامت حیاتی است. و بیشتر تلاش بدن در جهت حفظ pH مناسب در خون صورت ‌‌‌‌مي‌گیرد. بوسیله افزایش تنفس و جذب عناصر معدني قلیایی از استخوانها برای استفاده به عنوان بافر و در نتيجه، ممانعت از اسیدی شدن خون می‌گردد. به همین علت هم است که مصرف نوشابه‌های گازدار با پوکی استخوان ارتباط پیدا می‌کند. آلگومد یک ماده‌ي قلیایی می‌باشد. یعنی اثر اسیدی را خنثی می نماید و باعث افزایش تراکم توده استخوانی می‌شود. زیرا بدن عناصر معدني را از استخوان برای ایجاد تعادل مناسب باز/ اسید آزاد نمی‌کند و عملکرد متابولیک بهبود می‌یابد. مصرف غذاهای قلیایی باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی و کلیه می‌گردد و نهايتاً باعث افزاش سطح انرژی و کاهش تظاهرات آلرژیک می‌گردد.
    ادامه مطلب
  • 29
    ژانویه

    زیبایی و جوانسازی پوست با ماسک های صورت آلگومد

    آلگومد یکی از غنی‌ترین و خالص‌ترین مواد غذایی طبیعی در جهان است و در بزرگترین فتوبایوراکتور جهان کشت و تولید می گردد. آلگومد حاوی طیف وسیعی از املاح (آهن، منیزیم، سِلنیوم، روی، پتاسیم، کلسیم، کروم و ...)، انواع ویتامین ها (E، C، B1، B2، B3، B5، B6، B7، B12، فولیک‌اسید، اینوزیتول و ...)، نوزده اسیدآمینه، بخصوص هشت اسیدآمینه ضروری بدن، آنتی‌اکسیدان‌های مختلف از قبیل کاروتنوئیدها، آستاگزانتین، لوتئین، اسیدهای چرب اُمگا و سایر اسیدهای چرب غیراشباع و ... می‌باشد. اکنون آلگومد جهت استفاده آسان، بصورت پودر در دسترس قرار دارد. هر ساشه حاوی 3 گرم پودر خالص آلگومد می‌باشد. با استفاده از این محصول میتوان به راحتی در خانه با مخلوط کردن 3 گرم پودر آلگومد با ترکیبات مفید بر پوست که در ادامه معرفی خواهد شد، یک ماسک آرایشی سالم، طبیعی و بسیار موثر را جهت استفاده بر روی صورت و پوست تهیه کرد. در ادامه تعدادی از این ماسک ها و گزیده ای از اثرات اثبات شده آلگومد برروی پوست ارائه می گردد. ترکیبات موثر موجود در آلگومد : - بتا گلوکان: عامل درخشندگی طبیعی پوست - اسیدهای نوکلئیک: ترکیبات ضد پیری -
    ادامه مطلب
  • 29
    ژانویه

    سخنی درباره BMI

    BMI چیست؟ شاخص توده بدنی (Body Mass Index) یا به اختصار BMI، یک عدد خاص هر شخص است که از روی وزن و قد او محاسبه می شود. BMI، نماینده خوبی برای چاقی بدن افراد است. BMI، چربی بدن را به طور مستقیم اندازه گیری نمی کند، بلکه تحقیقات نشان داده است که BMI با اندازه گیری مستقیم چربی بدن، مثل وزن بدن در زیر آب و سنجش جذب دوگانه انرژی اشعه X (dual energy X-ray absorbtiometry) یا به اختصار   (DXA) ، همبستگی دارد.BMI  را می توان به عنوان جایگزینی برای سنجش مستقیم چربی بدن در نظر گرفت. به علاوه ، BMI یک روش ارزان و آسان برای غربالگری و دسته بندی از روی وزن است که ممکن است به مسائل مربوط به سلامتی منتهی گردد. چگونه از BMI استفاده می شود؟ از BMI به عنوان یک ابزار برای غربالگری افراد بزرگسال که احتمالاً دارای مشکلات وزنی هستند، استفاده می شود. اما، BMI یک ابزار تشخیصی نیست. به عنوان مثال اگر شاخصBMI  در یک فرد بالا بود، دلیل چاقی او که نشان از بیماری داشته باشد، نیست. برای تعیین اینکه آیا اضافه وزن خطری
    ادامه مطلب
  • لوله های سبز تولید آلگومدلوله های سبز تولید آلگومدلوله های سبز تولید آلگومد
    29
    ژانویه

    ترجمه کتاب کلرلا (آلگومد)؛ غذای سبز

    اخيراً كتابهاي بسيار مهمي در زمينه تغذيه و سلامتي منتشر گرديده است كه برخي از آنها موضوعات جالبي را دنبال مي كنند. يكي از آن موضوعات، چرخه جلبك هاي ميكروسكوپي كلرلا مي باشد. اين موضوع به كانون توجهات و مباحث جالب در غرب تبديل شده است. با بالا رفتن آگاهي و اطلاعات مردم در مورد تكنولوژي هاي پيشرفته توليد مواد غذائي، كه طي 35 سال گذشته در ژاپن رشد و توسعه يافته است، موضوع جلبك ميكروسكوپي كلرلا، شكل تازه اي به خود گرفته است. طي چهار دهه گذشته ميليون ها نفر از مردم ژاپن از كلرلا استقبال كرده اند و اخيرا" فوايد آن مورد توجه مردم آمريكا، اروپا و ساير كشورها كه به سلامتي و تغذيه خود بسيار اهميت مي دهند نيز قرار گرفته است. يكي از مهمترين عواملي كه موجب مطرح شدن كلرلا به عنوان يك ماده غذائي مهم شده است، ميزان بسيار فراوان كلروفيل، پروتئين، املاح و ويتامين هاي موجود در آن مي باشد. كلروفيل ماده اي است كه براي ارتقاء سطح سلامتي و سم زدائي از بدن انسان و حيوانات بسيار ضروري است. حتي مي توان گفت كه كلروفيل،
    ادامه مطلب
  • 29
    ژانویه

    آنچه که حقیقتاً در کنترل و کاهش وزن اضافی موثر است…

    اجازه می خواهیم تا یک بار و به شکلی کاملاً علمی پیرامون مسئله بسیار پر اهمیت برنامه ها و رژیم های لاغری مروری دوباره بنمائیم. اول بایستی مقدار غذای مصرفی خود را کنترل کنیم. زيرا غذا را برای سلامتی مصرف می کنیم نه برای سیر شدن. برنامه کنترل مقدار غذای مصرفی را می توان با بهره گیری از یک مکمل غذائی - رژیمی مناسب (مکمل های طبیعی که حاوی پروتئین، املاح معدنی، ویتامینها، آنتی اکسیدانها و اسیدهای چرب امگا هستند) آغاز نمود. بدن يك فرد چاق گرسنه است زیرا بدرستی تغذیه نگردیده و نوعی از سوء تغذیه در آن وجود دارد. تمامی غذاهای آماده و نیمه آماده، کنسرو شده بعنوان مواد غذائی تهی در تغذیه صحیح شناخته شده اند. این مواد معمولاً خالی از عناصر مورد نیاز در یک تغذیه صحیح محسوب می گردند، در بسیاری از اینگونه مواد خبری از املاح معدنی، ویتامینها، آنزیم ها و ... نیست و به همین دلیل یک ماده غذائی تهی به شمار می آیند و در عوض مواد نگهدارنده، رنگهای شیمیائی، برخی مواد شیمیائی غیر ضروری و مضر در آنها یافت می شود که خود عامل
    ادامه مطلب
  • 29
    ژانویه

    و این است سرانجام عدم نوشیدن آب کافی…

    علیرغم این واقعیت که انسان زنده به آب است، اما دلائل علمی بسیار بسیار فراوانی وجود دارند که چرا بایستی هرروز آب نوشید. علائم خطر اولیه به شکلی ساده شروع می شود که خود را به شکل تشنگی و خشکی دهان نشان می دهد اما اثرات طولانی مدت ننوشیدن آب نه تنها به بدترین شکل روی وزن شما تاثیر می گذارد بلکه انسان را وارد مراحل بسیار خطرناکتری می نماید و این است سرانجام بی آبی یا کم آبی بدن. اثرات ملایم اگرچه اثرات کم آبی در مراحل اولیه را همه می شناسند اما نکات زیر را به دقت به خاطر بسپارید، اصلا هم شوخی بردار نیست •    ضعف، خستگی، خواب آلودگی •    سردرد •    یبوست •    سرگیجه •    تغییر حال و احوال، تحریک پذیری، اضطراب •    چشمان گود رفته و بی فروغ •    خشکی پوست •    گرفتگی عضلات •    درد مفاصل اثرات شدید اگر روند کم آبی در طولانی مدت ادامه پیدا کند، اثرات آن مخرب تر و حتی تا بستری شدن در بیمارستان نیز می تواند پیش رود. •    افت فشارخون همراه با تپش قلب •    تب •    هذیان، بیهوشی •    اسهال شدید و یا استفراغ •    ناتوانی در قورت دادن مایعات اثرات نهفته همواره عدم نوشیدن آب
    ادامه مطلب
  • 29
    ژانویه

    کلسترول و تری‌گلیسرید چیست و چه نقشی در سلامت شما ایفا می کند؟

    کلسترول یک ماده شبیه چربی در خون شما می‌باشد. بدن شما خودش کلسترول مورد نیازش را می‌سازد. سه نوع کلسترول در خون وجود دارد: کلسترول خوب (HDL)، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسرید. زمانی که شما غذاهایی با چربی یا کلسترول بالا مصرف می‌کنید، کلسترول خون شما خیلی افزایش یافته و در داخل عروق خونی قلب شما تجمع می‌یابد. در نتیجه، جریان خون در داخل قلب مختل شده و احتمال بروز حمله قلبی افزایش می‌یابد. در واقع، نسبت کلسترول خوب به بد بایستی در بدن حفظ شود. تری‌گلیسرید نوع دیگری از چربی موجود در خون می‌باشد که افزایش آن نیز احتمال بروز بیماری‌های قلبی و ... را افزایش می‌دهد. عدم تحرک کافی و رژیم غذایی نامناسب با محتوای کربوهیدرات بسیار بالا از دلایل اصلی افزایش سطح تری‌گلیسریدها در بدن می‌باشد که با افزایش وزن، چاقی و مقاومت به انسولین نیز ارتباط بسیار تنگاتنگی دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف زیاد کربوهیدرات‌ها باعث تولید بیش از حد انسولین در بدن و افزایش سطح تری‌گلیسرید در زنان می‌شود. مصرف الکل نیز منجر به افزایش تری‌گلسیرید خون می‌گردد. خطرات افزایش کلسترول و تری‌گلیسرید خون تحقیقات نشان داده است
    ادامه مطلب