Notice: تابع wpdb::prepare به طورنادرست فراخوانی شد. پرس‌وجو (query) حاوی تعداد صحیحی از دارنده‌های مکانی (placeholder) (2) برای تعداد آرگومان ارسال‌شده (3) نیست. لطفاً برای اطلاعات بیشتر، اشکال زدایی در وردپرس را مشاهده کنید. (این پیام در نگارش 4.8.3 افزوده شده است.) in /home/algomed/public_html/wp-includes/functions.php on line 5314
اخبار - صفحه 5 از 7 - فردای سبز ایرانیان
تلفن تماس : 7-88055506-021
  • 24
    ژانویه

    سوپرفودها (قسمت دوم)

    آلگومد یک سوپرفود است، در مقاله حاضر ما از بین لیست بلند بالایی از مزایا و خواصی که در این سوپر فود است فقط بر روی خواص آن در کنترل و کاهش وزن آن تمرکز کرده ایم. براساس مطالعات بالینی متعدد (مطالعه ای است که در آن بیماران واقعی تحت بررسی تاثیرات یک ماده قرار می گیرند و بدون تردید در یک مرکز دانشگاهی، پزشکی و بیمارستانی انجام می گیرد). کلرلا ولگاریس (آلگومد) نتایج چشمگیری در رابطه با کاهش وزن از خود نشان داده است و از نظر علمی دو دلیل عمده این اثرات در ذیل بررسی می گردد. دلیل اول اثر آلگومد در کاهش وزن، مقادیر بالای مواد مغذی آن می باشد. این جلبک حاوی مقادیر بالایی از مواد مغذی جهت ارتقاء سلامت می باشد که می تواند روند رو به رشد بسیاری از بیماری ها را با رفع کمبودهای تغذیه ای سلول ها و بهبود عملکرد آنها، کند و یا معکوس نماید. در افراد دارای اضافه وزن، سوء تغذیه اغلب یکی از عوامل مهم بروز چاقی است که اغلب منجر به میل به استفاده بیش از حد از غذاهای پرکالری
    ادامه مطلب
  • اثرات سلامتی بخش آلگومد
    24
    ژانویه

    سوپرفودها (قسمت اول)

    اخیراً در سایت های معتبر جهانی و گاهاً سایت های داخلی از کلمه سوپرفود “superfood” استفاده های زیادی میشود. این کلمه چون در فرهنگ تغذیه غربی به وفور استفاده شده و مفهوم خاص آن در بین افراد جامعه جا افتاده است. اما متاسفانه این کلمات super و food برای مخاطب ایرانی مفهوم واضح و روشنی ارائه نمی دهد. و در ترجمه آن بایستی همین دو کلمه را به طور کامل توضیح دهیم. منظور از سوپر فود مواد غذائی طبیعی است که حاوی مقادیر فراوانی ریز مغذی و سایر مواد غذائی را در خود دارند بطوریکه با مواد غذائی متداول و معمولی و مصرفی روزانه از این نظر ارزش بیشتری دارند. این مواد غذائی ارزشمند به گونه ای بررسی و طبقه بندی میگردد که پاسخگوی کمبودهای غذائی نیازهای بدن باشد، مثلاً نان تهیه شده از آرد سفید و تصفیه شده در مقایسه با نان تهیه شده از آرد گندم کامل (گندم + سبوس + هرآنچه در گندم هست) بررسی می شود. کلرلا ولگاریس یک جلبک تک سلولی ساکن در آب های شیرین (نه جلبک دریایی ساکن در آب شور)است در ادبیات تغذیه امروزی جزو
    ادامه مطلب
  • 23
    ژانویه

    در سنین ۳۰، ۴۰، ۵۰ و ۶۰ سالگی کدام ویتامین ها برای خانم ها ضرورت دارد.؟

    1- در 30 سالگی یا قبل از آن معمولا سن بارداری است. پس: دریافت اسید فولیک به میزان کافی و ویتامین B12 و نیز ید برایتان بسیار ضروری است. کودک حاضر در بطن شما جهت پیشگیری از مشکلات مغذی به این مواد نیازمند است. مقادیر مورد نیاز روزانه به این ترکیبات: فولیک اسید: 400 میلی گرم ویتامین B12: 2.4 میکروگرم ید: 150 میکروگرم * اگر مبتلا به کم کاری تیروئید هستید با پزشک خود مشورت کنید. 2- در 40 سالگی ویتامین D3 بیشتر از قبل مورد نیاز است و همه به آن نیاز دارند. از آنجاییکه کمبود ویتامین D3 با بیماری های بعد از 40 سالگی ظهور میکند در ارتباط است (سرطان، پوکی استخوان و بیماری های قلبی). پس: ویتامین D3 را در مصرف روزانه به مقدار 600 واحد در روز فراموش نکنید. 3- یکی از ضروریترین ویتامین های دوران یائسگی که جذب آن در بدن دچار اختلال می گردد ویتامین حیاتی 12B است. در این دوران معمولا استفاده از سایرویتامین ها توصیه می گردد. مخصوصا ویتامین هایی با منشا طبیعی که ارجحیت دارند. جلبک آلگومد در این راستا حرف های زیادی برای گفتن دارد. پس: در این سنین مصرف 4/2
    ادامه مطلب
  • لوله های سبز تولید آلگومدلوله های سبز تولید آلگومدلوله های سبز تولید آلگومد
    23
    ژانویه

    نکات بسیار مهم در رابطه با مصرف جلبک ها

    شرکت فردای سبز ایرانیان با بیش از 20 سال همکاری با دانشمندان و متخصصان پرورش جلبک کلرلا ولگاریس در آلمان، فعالیت خود را از سال 1384 در این زمینه آغاز نموده است. امروزه با توجه به گذشت این 20 سال محصولاتی با نام‌های مشابه به جامعه معرفی و توصیه شده است. خوب است بدانیم که کلرلا دارای بیش از 100 گونه و زیرگونه است (همانند برنج که دارای گونه های متفاوت با خواص و عطر و طعم متفاوت است) که در شرایط مختلف رشد کرده و ترکیبات مختلفی تولید می‌کنند (شکل). در بین این گونه‌ها که همه با نام کلرلا شناخته می‌شوند، گونه‌هایی ساکن آب‌های شور، مرداب‌ها، دریاچه‌ها و ... حضور دارند که حاوی ترکیبات مختلفی هستند. بطوریکه حتی برخی گونه‌ها شدیدا سمی بوده و مصرف آنها سلامتی انسان را بطور جدی تهدید می‌کند. سالم‌ترین و غنی‌ترین و مغذی‌ترین گونه کلرلا که بیشترین تحقیقات علمی برروی آن صورت گرفته، کلرلا ولگاریس است. کلرلا ولگاریس در شرایط مختلفی کشت و تولید می‌گردد که آگاهی از آنها برای مصرف کنندگان آن جهت تغذیه بسیار با اهمیت است. کلرلا ولگاریسی که در شرایط نامناسب
    ادامه مطلب
  • 23
    ژانویه

    اثرات منحصربه فرد آلگومد بر پوست

    آلگومد یکی از مهم‌ترین مواد غذایی طبیعی و پری‌بیوتیک شناخته شده در جهان می‌باشد که در بزرگترین سیستم بسته جهان در کشور آلمان کشت و تولید می‌شود. این محصول حاوی طیف وسیعی از املاح (آهن، منیزیم، سِلنیوم، روی، ژرمانیوم، کلسیم، کروم و ...)، انواع ویتامین‌ها (E، C، B1، B2، B3، B5، B6، B7، B12، فولیک اسید، اینوزیتول و ...)،  نوزده اسید آمینه، بخصوص هشت اسیدآمینه ضروری بدن، آنتی‌اکسیدان‌های مختلف (از قبیل، کارتنوئیدها، آستاگزانتین، لوتئین، اسیدهای چرب اُمگا و سایر اسیدهای غیراشباع و ... می‌باشد. به عنوان مثال، خاصیت آنتی‌اکسیدانی آستاگزانتین موجود در آلگومد بسیار بیش‌تر از آنتی‌اکسیدان‌های رایجی مثل ویتامین E (14 برابر)، ویتامین C (65 برابر)، بتاکاروتن (54 برابر) می‌باشد. اين محصول هم به شكل خوراكي و هم به شكل موضعي قابل استفاده است. پيري پوست چيست؟ پیری از سن 20 سالگی شروع می شود يعني زمانی که تولید پروتئین توسط سلول های پوست کاهش می یابد . پیری پوست به سه صورت قابل تشخیص است: 1-    کاهش در ضخامت، استحکام و خاصیت ارتجاعی پوست که بعلت تغییرات چشمگیر در سلولها و اجزاء اصلی پوستی واقع در فضای بين سلولي رخ مي
    ادامه مطلب
  • 21
    ژانویه

    آلگومد و تاثیر آن بر ورزشکاران

    ریز جلبک‌ها اولین موجودات زنده فتوسنتز کننده در کره زمین هستند که در آب‌های شیرین رشد می‌کند. آلگومد یکی از شناخته شده ترین گونه جلبک‌هاست که از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به گیاهان است. آلگومد پودر خالص جلبک کلرلا ولگاریس است که در بزرگترین سیستم کشت بسته جهان (فتوبیوراکتور) در آلمان تولید شده و به واسطه‌ی محتوای بالای پروتئین (آمینواسید)، مواد معدنی، فیبر و اسیدهای چرب غیر اشباع به عنوان ماده‌ای که اکثر ترکیبات ضروری بدن را یکجا تأمین می‌کند شناخته شده است. تحقیقات اخیر برخی از خواص آلگومد از جمله: افزایش جذب اکسیژن، افزایش قدرت استقامت هوازی، نقش حفاظتی از کبد، کاهش فشارخون، تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از گرفتگی عروق، خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال، آنتی دیابتیک، ضد التهابی، آنتی هایپرگلایسمیک و اثرات ضد ویروسی آن را اثبات کرده است. آلگومد به دلیل ارزش تغذیه‌ای بسیار بالا یکی از مکمل‌های بسیار پرطرفدار بین ورزشکاران حرفه‌ای و آماتور است. ارزش تغذیه‌ای این جلبک با چهل ماده مغذی، امگا 3 و شصت و چهار درصد پروتئین بی نظیر است. در واقع، جلبک سرشار از مواد مغذی است و حاوی پروتئین بسیار
    ادامه مطلب
  • 21
    ژانویه

    ویتامین D؛ علائم کمبود و منابع آن

    ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که برای سلامت استخوان، پوست، عملکرد سیستم ایمنی بدن و سیستم عصبی ضروری است. میزان توصیه‌شده روزانه ویتامین D تا یکسالگی ۴۰۰ واحد، از یک تا ۷۰ سالگی ۶۰۰ واحد و در بالای ۷۰ سالگی ۸۰۰ واحد است. برخلاف تصور عمومی، حتی با یک رژیم غذایی سالم نیز ممکن است مقدار کافی ویتامین D تأمین نگردد، چراکه جذب ویتامین D به طور کلی بسیار پایین است و تعداد بسیار کمی از مواد غذایی حاوی مقدار قابل توجهی از این ویتامین هستند. قسمت اعظم ویتامین D مورد نیاز بدن توسط پوست بر اثر تماس مستقیم با نور خورشید ساخته می‌شود. با این حال، اغلب به دلیل آب و هوای ابری و آپارتمان نشینی، میزان نور دریافتی کمتر از حدی است که بتواند ویتامین D مورد نیاز بدن را سنتز کند. همچنین افراد مسن و افراد با پوست تیره ویتامین D کمتری در پوست تولید می‌کنند. لازم به ذکر است برای ساخت ویتامین D توسط پوست باید نور خورشید مستقیماً به پوست بتابد بنابراین ابر، شیشه و ساختمان‌های بلندی كه سایه ایجاد می‌كنند مانعی
    ادامه مطلب
  • 21
    ژانویه

    کم خونی؛ علائم، پیشگیری و درمان

    کم خونی یا آنمی اختلال خونی شایعی است که در آن گلبول‌های قرمز و یا هموگلوبین کافی در خون برای رساندن اکسیژن به سایر بافت‌های بدن وجود ندارد. از عوامل ایجادکننده کم خونی می‌توان به کمبودهای تغذیه‌ای، خونریزی، ناهنجاری‌های ژنتیکی، بیماری‌های مزمن یا مسمومیت‌های دارویی اشاره کرد. از مهم‌ترین مواد غذایی جهت خون سازی، كه كمبود آن در بدن موجب بروز كم خونی می‌شود می‌توان به آهن، ویتامین B12 و اسید فولیك (ویتامین B9) اشاره كرد كه از بین آنها كم خونی ناشی از فقر آهن یكی از شایع‌ترین نوع كم خونی است. میزان نیاز به آهن براساس سن، جنس و وضعیت فیزیولوژیكی افراد متفاوت است. مقدا توصیه شده روزانه برای آهن در نوزادان 15 میلی گرم؛ کودکان کمتر از 4 سال، 10 میلی گرم و در افراد بیشتر از 4 سال 18 میلی گرم است. زنان باردار به علت افزایش حجم خون، رشد جنین و جفت، و سایر بافت‌ها به آهن بیشتری نیاز دارند، به همین دلیل بیش از سایرین در معرض خطر كم خونی قرار دارند. در دوره شیردهی و بارداری نیاز روزانه به آهن تا 27 میلی گرم
    ادامه مطلب
  • 03
    ژانویه

    مصرف آلگومد در دوران شیردهی موجب افزایش سه برابری بتاکاروتن شیر مادر میگردد

    کاروتنوئیدهای شیر مادر به عنوان پیش ساز ویتامین A برای نوزادان، موجب محافظت در برابر استرس اکسیداتیو شده و در سلامتی شیرخواران تاثیر بسزایی دارد. تحقیقات اخیر نشان داده که مصرف روزانه آلگومد در دوران شیردهی موجب افزایش ترکیبات مفید و مغذی در شیر مادر و نیز تقویت سیستم ایمنی نوزاد می گردد. لینک خبر: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24635025
    ادامه مطلب
  • 02
    ژانویه

    لامپی كه از جلبك ها انرژی می گيرد!

    یک طراح مجارستانی طرح مفهومی لامپ AlgaeBulb را ارائه کرده است که از انرژی سبز و رایگان حاصل از جلبک‌ها برای روشنایی محیط استفاده می‌کند. جلبک پتانسیل بالایی برای استفاده بعنوان یک منبع انرژی سبز برخوردار است، اما در حال حاضر استفاده از این منبع نیازمند بکار بردن حجم زیادی جلبک است. طرح لامپ جلبکی که توسط یک طراح مجارستانی ارائه شده است، سیستم نسبتا بزرگ کشت جلبکی را در مقیاس بسیار کوچک و در قالب یک لامپ عرضه کرده است که برای روشنایی دادن به محیط، به منبع انرژی برق خارجی نیاز ندارد.  
    ادامه مطلب